نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال تلاش هستیم که با توان داخلی فلرها جمعآوری شود که تا پایان ۱۴۰۴ به نتیجه برسد.
سید محسن موسوی زاده امروز ۱۵ آبان ماه در نشست با دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: ورود نمایندگان دوره جدید به مجلس همزمان با شهادت رییس جمهور شد و با بحرانی مواجه شدیم. بنابراین سه ماه ابتدایی کار صرف موضوع انتخابات تا استقرار دولت، به جای بررسی لوایح شد.
بیتدبیری دولتهای بعد از جنگ در مدیریت استان
به گزارش ایسنا، وی افزود: در بدو فعالیت چهار دفتر برای سهولت و دسترسی مردم در کارون، اهواز، حمیدیه و باوی دایر کردم. تفاوت نمایندگان خوزستان با دیگر نمایندگان در این است که کسی نماینده تهران را نمیشناسد چون به صورت حزبی وارد مجلس میشوند، اما مراجعه روزانه به نمایندگان خوزستانی بیش از ۵۰۰ نفر است که بیش از ۹۰ درصد جوانان جویای کار هستند. خوزستان در ۴۵ سال گذشته جاذب نیروی کار از دیگر استانها بود اما اکنون نیروی کار ما به دیگر استانها میرود.
نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: در هویزه روستایی به نام «یزد نو» وجود داشت و این پیام را به ما میرساند که یک زمانی از دیگر استانها برای کار کردن به استان ما میآمدند اما اکنون استان یزد بیشترین جذب جمعیت جوان خوزستانی را دارد چون کارخانههای متعدد ایجاد شده است. این بیتدبیری در خوزستان را میرساند.
به دنبال ایجاد صنایع پاییندستی و تبدیلی هستیم
موسویزاده بیان کرد: در این دوره از مجلس تصمیم بر این است که در وهله اول همه نمایندگان استان متحد شوند. به این منظور مجمع نمایندگان در روز اول تشکیل شد و تاکید بر این است که به صورت هم صدا پیگیر مشکلات استان باشیم.
وی تاکید کرد: تمام شرکتها از جمله فولاد، نیشکر، لولهسازی و… بیش از ظرفیت خود نیرو گرفتهاند. به عنوان نمونه در حال حاضر ۱۷ هزار نیرو در فولاد مشغول به کار هستند.
موسویزاده با تاکید بر اهمیت ایجاد صنایع پایین دستی گفت: به دنبال این هستیم که صنایع پایین دستی و تبدیلی از جمله پتروپالایشها ایجاد شوند تا در کنار آن اشتغال نیز ایجاد شود.
در تلاش هستیم که با توان داخلی فلرها جمعآوری شود
نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی افزود: به اعتراف نفت سوختن فلرها، ۵ میلیارد دلار ضرر دارد و در مقابل آن باید عوارض آلایندگی پرداخت شود و از سویی آسیبهای زیست محیطی نیز دارد. در حال تلاش هستیم که با توان داخلی فلرها جمعآوری شود که تا پایان ۱۴۰۴ به نتیجه برسد.
باید بروکراسی معیوب در استان اصلاح شود
وی ادامه داد: شهرستان حمیدیه با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، هیچ شرکت و کارخانهای ندارد که بتواند صد نفر را شاغل کند. بنابراین به دنبال ایجاد شهرک صنعتی در این شهرستان هستیم. به این منظور در حال دعوت سرمایهگذاران نفتی هستیم چون با پول دولت به تنهایی نمیتوان اشتغال ایجاد کرد. باید بروکراسی معیوب در استان اصلاح شود.
موسویزاده با بیان اینکه برخی مدیران خوشنشین هستند، گفت: سه روستا به فاصله ۱۸ کیلومتر از اهواز وجود دارد که پس از گذشت ۴۵ سال از انقلاب، سال گذشته برقدار شدند و اکنون آب، گاز و مدرسه ندارند. اگر مدیران پشت میزنشین نبودند این اتفاق نمیافتاد.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه با اشاره به معضل حاشیهنشینی بیان کرد: ۴۰۰ هزار نفر حاشیهنشین در اهواز وجود دارد که منازل آنها بدون سند است و ۲۳۰ هزار نفر جمعیت غرب جاده اهواز – خرمشهر فاقد فاضلاب و آسفالت هستند.
به نتایج کنکور معترض هستیم
وی یادآور شد: آبادان مهمترین مرکز تجاری ایران و بستان مهمترین مرکز تجاری مرزی جنوب غرب کشور بود اکنون بستان جمعیت بسیار اندکی دارد. زمینهای کوی علوی به «باغات شاه» معروف بود به این معنا که اهواز در گذشته شهری بسیار زیبا بود، اما پس از جنگ تمام باغات از بین رفت، باید فکری به حال اسناد منازل مردم کنند.
وی گفت: ما نیز به نتایج کنکور خوزستان معترض هستیم؛ باید پدرخواندهها و سیاسیون دست از سر آموزش و پرورش بردارند. هیچ ایرادی به معلم و دانشآموز نیست.
ما نیازمند وفاق در جامعه هستیم
موسوی زاده افزود: در طرح ۵۵۰ هکتاری تا پیش از دولت شهید رییسی کمتر از ۱۲۰ هزار هکتار تسطیح شده بود، اما پس از آن ۲۵۰ هزار هکتار تسطیح شد.
وی در خصوص رای دادن به وزرا در دولت چهاردهم اظهار کرد: ما نیازمند وفاق در جامعه هستیم. از انشقاق در جامعه هیچ کس جز بیگانه بهره نمیبرد.
انتهای پیام