
دکتر مصطفی کنارکوهی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در باره فرایند بازرسی از مراکز تهیه ، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی استان اظهار داشت:در بازرسی های انجام گرفته از زمان آغاز طرح تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۳ مورد تخلف مشاهده و گزارش شده است.
وی افزود:براساس این بازدیدها ۵۰ مورد تخلف به مراجع قضایی ارجاع شده است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان اظهار داشت: صنوف متخلف به مراجع قضایی معرفی شده و چنانچه تعداد تخلفهای صورت گرفته توسط واحد صنفی بیش از حد معمول باشد نسبت به پلمب آن واحد توسط مراجع ذ یصلاح اقدام خواهد شد.
کنارکوهی افزود:فرآوردههای خام دامی که مورد بازدید قرار می گیرند مورد آزمایش و نمونهبرداری قرار گرفته و بنابر نتیجه آزمایش، اجازه مصرف مشروط آن اخذ میشود درغیر این صورت فرآوردههای مزبور معدوم خواهد شد.
وی درباره اقدام های صورت گرفته به منظور کاهش تخلف در این بخش تصریح کرد: برای کاهش میزان تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی اقداماتی نظیر هماهنگی و برگزاری نشست های متعدد با ادارهها و سازمان های ذیربط و نیز روسای مراکز دامپزشکی شهرستان ها انجام میشود.
به گزارش ایرنا طرح تشدید نظارت نوروزی و ایام ماه مبارک رمضان این اداره کل بر فرآوردههای خام دامی ، گوشت مرغ و ماهی از ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ ادامه دارد.
در این طرح ۱۳۸ کارشناس بهداشتی، دامپزشکی و ناظر شرعی در قالب ۵۴ گروه ثابت و سیار در سطح شهرهای خوزستان فعال خواهند بود.
نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی خام دامی ، مرغ و ماهی ، قصابیها ، کشتارگاههای دام و طیور از محورهای مهم این طرح است.
https://jahanakhbarnews.ir/?p=34774