اجرای فاز دوم پروژه کشت صنعتی و متراکم درختان اکالیپتوس در کشت و صنعت امام خمینی(ره)

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 16801

تاریخ انتشار: ۲ دی ، ۱۳۹۹

اجرای فاز دوم پروژه کشت صنعتی و متراکم درختان اکالیپتوس در کشت و صنعت امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر، عصاره نژاد با بیان این مطلب گفت: کاشت تعداد ۸۰ هزار اصله نهال در سطحی معادل ۸۰ هکتار از آذر ماه امسال شروع شده است.

وی افزود: این طرح به منظور کاهش فشار بر عرصه‌ جنگل‌های طبیعی در قطع درختان و حفظ منابع طبیعی از یک سو و از سوی دیگر نیاز کشور به ماده اولیه چوب در کشت و صنعت امام خمینی (ره) اجرایی شده است که بی شک نقش بسزایی نیز در ایجاد اشتغال پایدار در منطقه خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره) تاکید کرد: توسعه این طرح ها از نظر زیست محیطی از جمله افزایش تنوع زیستی حیات وحش، تولید اکسیژن، جلوگیری از فرسایش خاک، جلوگیری از ایجاد گرد و غبار و همچنین تلطیف هوا و تعدیل هوای منطقه نقش اساسی دارد.

عصاره نژاد در پایان گفت: فاز اول این پروژه در سال گذشته و به تعداد ۲۰ هزار اصله نهال در سطح ۲۰ هکتار اجرایی شد که در حال حاضر فاز دوم آن در دست اجراست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *