تحقق ۱۰۴ درصدی برنامه‌ی تولید شرکت نفت و گاز مارون در سال ۹۹

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 21422

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ، ۱۴۰۰

تحقق ۱۰۴ درصدی برنامه‌ی تولید شرکت نفت و گاز مارون در سال ۹۹

به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون مهندس حمید کاویان ضمن تاکید بر سرلوحه قراردادن شعار” تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها” که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان شعار سال ۱۴۰۰انتخاب شده است، گفت: سال جاری را نیز در کنار یکایک اعضای خانواده صنعت نفت در راستای تحقق این شعار گام برداشته و همچون گذشته با اقتدار  به تولید پایدار دست خواهیم یافت.

وی افزود: خوشبختانه با انجام عملیات تکمیلی بر چاه های توسعه ای، تعمیری و ترمیمی، به ترتیبز ۳، ۳۰.۵ و ۵۹.۲ هزار بشکه در روز به میزان تولید افزوده شد که موجبات به دست آوردن برآیند تولید ۴.۳ + هزار بشکه را تا انتهای سال ۹۹ فراهم آورد.

مهندس کاویان به بخشهای دیگر تولید شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون نیز اشاره کرد و یادآور شد: تا انتهای بهمن ماه ۹۹، تولید گاز غنی را به میزان ۱۰۱درصد و تولید نفتا را به میزان ۱۰۲.۵ درصد محقق ساختیم که در مجموع یک سال تولیدی خوب را سپری کردیم  و این مهم جز با همت، تعهد و تلاش های بی وقفه سرمایه انسانی شرکت، سازندگان داخلی و شرکت های دانش بنیان داخلی میسر نمی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *