تخریب و سرقت انواع کابل‌ها و منصوبات مخابراتی عامل قطعی شبکه تلفن ثابت در خوزستان

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 30463

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ، ۱۴۰۳

تخریب و سرقت انواع کابل‌ها و منصوبات مخابراتی عامل قطعی شبکه تلفن ثابت در خوزستان

 

مدیر مخابرات منطقه خوزستان اظهار داشت: متأسفانه قطعی مکرر شبکه‌ تلفن ثابت در مرکز و دیگر شهرستان‌های استان ناشی از اقدامات سارقان است که خسارت‌های هنگفت و جبران ناپذیری را به این شرکت وارد کرده‌اند و مخابرات بیشترین ضرر را متحمل شده‌ است.

وی افزود: سرقت و تخریب گسترده منصوبات مخابراتی اعم از کابلهای مرکزی، آبونه شبکه تلفن ثابت در حجم بالا و تکرار مکرر آن عمده علت قطع طولانی مدت ارتباطات مشترکین خطوط تلفن در خوزستان است.

رحیم فلاح زاده با اشاره به این نکته که  عمده نارضایتی‌های ناخواسته ناشی از قطعی و اختلال در شبکه تلفن ثابت به علت تخریب و سرقت تجهیزات و منصوبات مخابراتی است، اظهار داشت:  در ۶ ماهه اول سال جاری بیش از ۱۴۰ هزار متر انواع کابل هوایی، مسی، خاکی و چندین دستگاه کافوی مسی و نوری و تعداد قابل توجهی کله پست و لوله پست از جمله تجهیزات و منصوبات مخابراتی مورد تخریب و به سرقت رفته است که اختلال و قطعی شبکه تلفن ثابت مشترکین در سطح استان را در پی داشته است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان حفاری بدون هماهنگی را عاملی دیگر بر قطعی و اختلال در شبکه تلفن دانست و اظهار داشت؛ برخی دستگاههای خدمات رسان بدون هماهنگی مبادرت به حفاری می کنند که سبب آسیب و صدمه دیدن کابلها و تجهیزات زیر زمینی و در نتیجه قطعی ارتباط در برخی مناطق می‌شود که انتظار می‌رود دستگاههای خدمات رسان پیش از هرگونه حفاری با مخابرات منطقه هماهنگی کنند تا سبب اختلال و یا قطعی در شبکه تلفن نشود.

وی با بیان این مطلب که مخابرات خوزستان یک میلیون مشترک تلفن ثابت دارد، افزود: مخابرات خوزستان توانسته است از تعداد ۶ هزار و ۱۲۲ تیکت‌ ثبت شده در سامانه ۱۹۵ در شش ماهه نخست امسال، ۹۶/۵۵ درصد از آنها را مورد بررسی قرار دهد و نسبت به رفع آنها اقدام و مختومه کند، این در حالیست که آمار تیکت‌ها نسبت به تعداد موارد ثبت شده در سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته و روند نزولی به خود گرفته است.

فلاح زاده در خصوص اصلاح و رفع خرابی از خطوط تلفن‌ ثابت گفت: مشترکین پس از حصول اطمینان از سیم‌کشی داخلی ساختمان، ابتدا شماره  تلفن ثابت خود را در سامانه رفع خرابی ۲۰۱۱۷ ثبت کنند و در صورت عدم اصلاح، از سامانه تلفنی ۲۰۱۹۵ بازرسی و شکایات مخابرات موضوع را پیگیری کنند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان در پایان از عموم شهروندان خواست تا با مشاهده هرگونه تخریب و یا سرقت از کابل‌ها و تجهیزات مخابراتی موضوع را سریعا با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند تا شاهد اختلال در ارتباط تلفنی مشترکین نباشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *