مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز در جمع خبرنگاران در پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان اخذ پروژه‌های جدید و بزرگ در اولویت نخست شرکت لوله سازی است

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 33167

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ، ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز در جمع خبرنگاران در پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان اخذ پروژه‌های جدید و بزرگ در اولویت نخست شرکت لوله سازی است

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز در جمع خبرنگاران در پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان با بیان اینکه شرکت لوله سازی حضور مستمری در نمایشگاه‌ها به ویژه نفت داشته است؛ اظهار کرد: در تقویم نمایشگاهی هر ساله اصلی‌ترین نمایشگاه‌ها نمایشگاه نفت تهران و نمایشگاه نفت اهواز بوده است و امسال نیز به تبع سنوات گذشته در پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان با افتخار حضور پیدا کرده ایم.

وی با بیان اینکه نمایشگاه امسال با انعقاد تفاهم نامه هایی همراه است؛ ادامه داد: براساس برنامه ریزی هایی که انجام شده است قراردادی سه جانبه فی مابین شرکت لوله سازی و مناطق نفت خیز و یک شرکت تامین کننده‌ای انعقاد خواهد شد.

دانیاری با اعلام اینکه مجوز نهایی قرارداد تولید ظرف یکی دو روز آینده از معاونت فناوری ریاست جمهوری ابلاغ می شود؛ گفت:در واقع نسخه‌ای که در نمایشگاه نفت تهران منعقد شد که یه اتفاق ویژه و خاص  در لوله‌سازی است از یک طرف نیاز شرکت مناطق نفت خیز جنوب به تامین لوله‌های کیسینگ را رفع و همچنین یک درآمد پایدار برای لوله سازی اهواز خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه  بعضی از رسانه‌ها اشاره کردند که لوله سازی بالغ بر ۵۰ سال در حال تولید است و چرا  عنوان تولید بار اول به این طرح زده شده است؛ اظهار کرد: این لوله ها برای بار اول در کارخانه hfw  تولید می شود  و بر اساس دستورالعمل‌های نهاد عنوان تولید بار اول انتخاب شده است.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز با بیان اینکه ماحصل حضور در هر نمایشگاه در دو سه هفته یا یک ماه بعد آن در قالب قراردادها نمایان و می شود، نصریح کرد: امید است تفاهم نامه های خوبی در این نمایشگاه منعقد شود.

دانیاری به عمل مسئولیت های اجتماعی شرکت اشاره و عنوان کرد: در حد بضاعت و شرایط مالی شرکت تعهدات خودمان در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی انجام می دهیم.

وی به پروژه ساخت و پوشش لوله ۴۲ اینچ خط انتقال نفت صادراتی اهواز _ گوره اشاره کرد و گفت: این پروژه یه پروژه راهبردیه از درجه اهمیت بسیار بالایی برای کشور به جهت  تهدیداتی که در پایانه هرمز وجود دارد برخوردار است.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز ادامه داد:اگر به هر دلیلی اگر هر اتفاقی در پایانه هرمز پیش آید صادرات نفت از طریق پایانه جاسک قابل انجام است و این یک مزیت رقابتی برای ایران در منطقه  است.

دانیاری خاطرنشان کرد: یکی از تفاوت‌های رویکردی در شرکت لوله سازی در قبال پروژه ۴۲ اینچ این است که در۵۰ درصد فاز اول یعنی در خصوص تامین ۳۰ هزار تن ورق پروژه ۴۲ اینچ هیچ تأمین کننده، فاینانسور و شریک تجاری ورود نکرده است.

وی در ادامه گفت: شرایط بسیار سخت است به نوعی تجربه اول درشرکت لوله‌سازی اهواز بود اما با تابوشکنی سعی کرده ایم تا سود حداکثری در لوله سازی اهواز حفظ شود.

وی ضمن تاکید بر توان منحصر به فرد لوله سازی اهواز در صنعت تولید لوله‌های فولادی، افزود: اخذ پروژه‌های جدید و بزرگ در اولویت نخست قرار گرفته است و قطعا ورود به عرصه اجرای اینگونه پروژه ها نوید چشم انداز روشنی در این شرکت به همراه خواهد داشت.

دانیاری با اعلام اینکه در حال حاضر در حال تولید خط ۳۶ اینچ هستیم؛ تصریح کرد:  این خط  از درجه اهمیت بالایی برخوردارست و  تکمیل کننده رینگ شرقی انتقال گاز است که با توجه به مشکلات اخیر در کشور، این پروژه فورسه و ما در شرکت لوله سازی افتخار داشته ایم که حدود ۴۰ کیلومتر از این پروژه رو تولید کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *