شورای آموزش و پرورش کلانشهر اهواز/وبینار شوراهای آموزش و پرورش سراسر کشور با حضور رئیس جمهور
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز، روز دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ با حضور رضوانی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کلانشهر اهواز و هیئت همراه،جاسم صاکی سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز ،رؤسای سایر نواحی و جمعی از مسئولین نواحی چهارگانه اهواز،بخشداران و هیئتهای همراه جلسه شورای آموزش و پرورش اهواز همزمان با سراسر کشور به صورت وبینار و به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز برگزار شد.
جاسم صاکی سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز با بیان اولویتها،فرصتها ،ظرفیتها و چالشهای ناحیه یک،خواستار پیگیری مطالبات ناحیه یک از طریق فرمانداری اهواز شد.
رضوانی معاون سیاسی اجتماعی کلانشهر اهواز نیز با اشاره به جمعیت ۳۵ درصدی دانشآموزی اهواز نسبت به خوزستان ضمن قول مساعدت و همراهی این فرمانداری ،همافزایی و ارائه آمار مطالبات قابل پیگیری را از مهمترین وظایف نواحی چهارگانه دانست.
رؤسای سایر نواحی نیز با ارائه مطالبات خود خواستار تسریع اجرای مصوبات این شورا شدند.
گفتنی است،در پایان این جلسه نیز به مناسبت زادروز مولای متقیان حضرت علی علیه السلام و روز پدر از مدعوین تقدیر به عمل آمد




