استاندار خوزستان در مصاحبه با روزنامه جهان اخبار: نقشه راه توسعه استان با محوریت سرمایه‌گذاری و ایمنی جاده‌ها تدوین می‌شود

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 37715

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ، ۱۴۰۴

استاندار خوزستان در مصاحبه با روزنامه جهان اخبار: نقشه راه توسعه استان با محوریت سرمایه‌گذاری و ایمنی جاده‌ها تدوین می‌شود

سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، در مصاحبه‌ای با مهدی محمدزاده، خبرنگار روزنامه جهان اخبار، از برنامه‌ها و اقدامات توسعه‌ای استان خوزستان گفت.
موالی‌زاده در این گفتگو با اشاره به جزئیات جلسه اخیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار داشت: “در این جلسه تصمیمات مهمی اتخاذ شد که می‌تواند مسیر توسعه استان را بهبود بخشد. یکی از مهم‌ترین این تصمیمات، زمین برای ساخت مسکن نیروهای نظامی و خانواده‌های آنان است. این طرح ظرفیت اسکان برای خانوار را فراهم می‌کند و این اراضی به محدوده شهری الحاق خواهند شد که شرایط مناسبی برای اجرای این پروژه فراهم شود.”
وی همچنین درباره اهمیت ایمنی جاده‌ها توضیح داد و افزود: “طرح احداث مجتمع‌های خدمات بین‌راهی در محورهای مواصلاتی استان یکی از اولویت‌های ماست. این مجتمع‌ها با هدف ایجاد امکانات رفاهی برای مسافران و کاهش تصادفات جاده‌ای ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان در دستور کار قرار گرفته‌اند. امیدواریم با اجرای این طرح‌ها، شرایط سفر ایمن‌تری برای مردم فراهم شود.”
استاندار خوزستان با تأکید بر رویکرد توسعه متوازن در استان خاطرنشان کرد: “طرح‌های مهمی در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، دامپروری و خدمات بررسی و به تصویب رسیده‌اند. این طرح‌ها پس از بررسی‌های دقیق کارشناسان در کارگروه‌های تخصصی، به شورای برنامه‌ریزی استان ارائه شده و تصویب شده‌اند. شورای برنامه‌ریزی نقشی کلیدی در ترسیم نقشه راه توسعه استان ایفا می‌کند و باید به عنوان یک ریل‌گذار، افق روشنی برای رشد استان طراحی کند.”
وی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به نامگذاری سال جاری به عنوان “سال سرمایه‌گذاری برای تولید” اشاره کرد و گفت: “با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر این موضوع، کارگروه ویژه سرمایه‌گذاری در معاونت اقتصادی استانداری تشکیل شده است. این کارگروه با هدف تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید فعالیت خواهد کرد. همچنین، استانداری تلاش می‌کند بسترهای لازم برای جذب سرمایه‌گذاران و تقویت تولید را فراهم کند.”
موالی‌زاده در پایان بر ضرورت تدوین نقشه راه توسعه‌ای برای استان تأکید کرد و اظهار داشت: “برای دستیابی به توسعه‌ای همه‌جانبه و پایدار، لازم است از نظرات و تجربیات صاحب‌نظران، دانشگاهیان و کنشگران حوزه‌های مختلف بهره‌گیری کنیم. این نقشه راه باید بر اساس مطالعات آمایش سرزمین تهیه شود تا بتوانیم چشم‌اندازی روشن برای آینده استان ترسیم کنیم.”
این مصاحبه، دیدگاه‌های استاندار خوزستان را درباره برنامه‌های کلان توسعه‌ای استان به تصویر کشید و اهداف استان را در راستای پیشرفت و تحول گسترده‌تر مشخص کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *