سیدحسن علوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: انتظار می رود تا پایان سال هزار گیگاوات دیگر هم به این میزان تولید اضافه شود و نیروگاههای برق آبی در مجموع حدود ۴ هزار گیگاوات تولید برق داشته باشند.
وی شرکت توسعه منابع آب و نیرو را سازنده نیروگاه های برق آبی کشور دانست و ادامه داد: تاکنون ۱۳ هزارمگاوات نیروگاه برق آبی ساخته شده که برخی از آنها در اختیار شرکت های برق منطقه ای قرار داده شده است.
مدیر اموربرنامه ریزی تولید و بازار آب و برق با بیان اینکه اکنون ۶ نیروگاه تحت اختیار شرکت توسعه منابع آب و نیرو قرار دارد، گفت: همچنین اکنون واحد های کوچک نیروگاه سدچمشیر در مدار قرار دارند و تلاش بر این است که واحد های بزرگ آن نیز تا آخرسال وارد مدار شوند.
کاهش ۴۱ درصدی آورد رودخانه ها
این مسئول در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران اظهار داشت: سال آبی گذشته (ابتدای مهر۱۴۰۳ تا آخر شهریور۱۴۰۴) نسبت به سال قبل تر ۴۱ درصد آورد رودخانه ها به مخازن سدهای تحت پوشش کاهش داشت.
مدیر اموربرنامه ریزی تولید و بازار آب و برق خاطرنشان کرد: آورد رودخانه ها در سال آبی ( مهر ۱۴۰۲ – شهریور ۱۴۰۳) ۱۵ میلیارد متر مکعب بود در حالی که این میزان در سال گذشته به ۱۰ میلیارد و ۶۵۰ میلیون متر مکعب کاهش یافت و پنجمین سال خشکسالی در کشور به ثبت رسید.
علوی افزود: امسال گرچه پیش بینی شده خشکسالی تداوم یابد اما امیدواریم بهتر از سال گذشته شود ولی هنوز هیچ نشانه ای وجود ندارد.