نخستین قطار باری روسیه وارد بندر خشک آپرین شد

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 45679

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ، ۱۴۰۴

نخستین قطار باری روسیه وارد بندر خشک آپرین شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، امروز (شنبه) نخستین قطار باری برنامه ریزی شده از روسیه به بندر خشک آپرین در ایران وارد شد. این قطار شامل ۶۲ کانتینر ۴۰ فوتی حامل کاغذ، خمیر کاغذ و سایر مشتقات کاغذ است که مقصد آن‌ها ایران و عراق است.

این قطار سفر خود را از ۹۰۰ کیلومتری شمال مسکو آغاز کرده و با عبور از کشورهای روسیه، قزاقستان و ترکمنستان، از مرز «اینچه‌برون» وارد ایران شده و در مدت ۱۲ روز به بندر خشک آپرین رسیده است.

تشکیل چنین قطاری در این مقیاس، نیازمند هماهنگی گسترده میان نهادهای متعدد از جمله راه‌آهن کشورهای مسیر، گمرکات، فورواردرهای ریلی، صاحبان کالا و گیرندگان محموله بوده است.

این موفقیت، دستاوردی بزرگ برای کریدور شمال- جنوب به شمار می‌آید.

این رویداد نه تنها گامی مهم در تقویت روابط تجاری میان ایران و روسیه است، بلکه آغازی بر حرکت‌های منظم قطار میان ایران، روسیه و کشورهای همسایه آسیای مرکزی محسوب می‌شود.

نخستین قطار باری روسیه وارد بندر خشک آپرین شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *