سی و پنجمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خوزستان:تاکید استاندار خوزستان بر بهبود سازوکارهای اقتصادی و رفع موانع تولید در آستانه سفر هیأت دولت

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 45691

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ، ۱۴۰۴

سی و پنجمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خوزستان:تاکید استاندار خوزستان بر بهبود سازوکارهای اقتصادی و رفع موانع تولید در آستانه سفر هیأت دولت

به گزارش مهدی محمدزاده، خبرنگار مجموعه خبری جهان اخبار، سی و پنجمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خوزستان در روز شنبه ۱۷ آبان ماه برگزار شد. در این جلسه، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، با تأکید بر ضرورت شناسایی و احصای موانع تولید، به بررسی برنامه‌ها و راهکارهای حمایتی پرداخت.استاندار خوزستان در آغاز سخنان خود بر اهمیت آماده‌سازی محتواهای لازم برای سفر هیأت محترم دولت به این استان تأکید کرد. او اظهار داشت: “هرچند زمان دقیق این سفر مشخص نیست، اما در آخرین دیدارم با رئیس‌جمهور محترم،ایشان تأکید کردند که ان‌شاءالله هیأت دولت به استان سفر خواهد کرد.

این فرصت مغتنمی است تا موانع و مشکلات موجود در مسیر تولید را شناسایی و آسیب‌شناسی کنیم.”موالی‌زاده ادامه داد: “حل مشکلات تنها به پرداخت اعتبار محدود نمی‌شود؛ بلکه لازم است سازوکارها و تصمیمات جدیدی طراحی شود تا موانع تولید از سر راه برداشته شوند. استان ما به لحاظ جغرافیایی و تنوع مسائل اقتصادی و تولید، شرایط خاصی دارد و باید از ظرفیت‌های کارشناسانه بهره‌برداری کنیم.”وی با اشاره به اهمیت هماهنگی بین دستگاه‌ها، گفت: “دستگاه‌های مختلف باید طرح‌ها را به معاونت اقتصادی استانداری ارائه دهند و این طرح‌ها به بانک‌ها معرفی شوند. تسهیلاتی به ارزش یازده و نیم همت برای حمایت از تولید در نظر گرفته شده است. هرچه این هماهنگی بین بخشی نزدیک‌تر باشد، روند کار سریع‌تر انجام می‌شود.”استاندار خوزستان همچنین بر برگزاری مداوم جلسات ستاد تسهیل تأکید کرد و گفت: “موضوعات باید قبل از حضور در این جلسات به‌طور کامل کارشناسی شوند تا بتوانیم در هر جلسه تعداد بیشتری از مسائل را بررسی و تصمیم‌گیری کنیم.”در ادامه، محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، ضمن بیان مشکلات موجود در وضعیت اقتصادی کشور و فشارهای بین‌المللی، به ضرورت رفع موانع تولید اشاره کرد. او گفت: “تصمیم‌سازی در این نشست‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. ما باید به وضعیت اشتغال استان و مشکلات کارگاه‌های متوسط و خرد توجه کنیم. در شش ماه نخست سال، نتوانستیم حتی ۵۰ درصد بودجه را محقق کنیم که یکی از دلایل آن وضعیت نامناسب کارگاه‌هاست.

”امیر افزود: “این ستاد باید تا حد ممکن موانع را برطرف کند و تسهیلات لازم را ارائه دهد. افرادی که سرمایه خود را در بخش خصوصی برای تولید کشور به کار می‌گیرند، باید حمایت شوند. اگر با دید منفی به این کارگاه‌ها نگاه کنیم، هیچ اتفاق مثبتی برای آنان نخواهد افتاد.”وی همچنین به لزوم بومی‌سازی بخشنامه‌ها و قوانین اشاره کرد و گفت: “زمانی که یک بخشنامه از وزارتخانه صادر می‌شود، ممکن است شرایط کل کشور را در نظر بگیرد، اما ما به عنوان مدیران استانی باید این قوانین را با توجه به شرایط خاص استان تطبیق دهیم.”نماینده مردم اهواز با تأکید بر نیاز استان به کارگاه‌های متوسط و کوچک، گفت: “انتظار داریم تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شود و نظارت دقیق‌تری صورت گیرد. اگر ایراد از سرمایه‌گذار یا صنعتگر باشد، باید در جلسات آینده مورد بررسی قرار گیرد. اما اگر مشکل از مدیران دولتی باشد، باید با شرایط بهتری به آن نگاه شود.”امیر در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: “باید شرایط کشور را به‌خوبی درک کنیم و با نگاه درست و منطقی به حمایت از کارگاه‌ها بپردازیم تا اقتصاد کشور و اشتغال استان بهبود یابد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *