مجموعه جهان اخبار در خط مقدم دفاع از نظام و انقلاب ایستاده است.

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

کد خبر: 47456

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ، ۱۴۰۴

مجموعه جهان اخبار در خط مقدم دفاع از نظام و انقلاب ایستاده است.

مجموعه جهان‌اخبار در خط مقدم دفاع از نظام و انقلاب ایستاده؛

مجموعه رسانه جهان اخبار که جشن دوهزارمین نسخه خود را برگزار نمود رسانه‌ای است که در خط دفاع از کشور و نظام و انقلاب ایستاده است. همکاران این رسانه انقلابی در حساس‌ترین موقعیت‌های کشور در دفاع از ارزشها و آرمانها شهدا و انقلاب در صف اول ایفای نقش نمودند و رسالت خود را که همان اطلاع‌رسانی و جهاد تبیین است انجام داده و همانند سدی فولادین در دفاع از مردم و مطالبه‌گری بحق گام برداشته و کماکان به مسیر خود در جهت دفاع از انقلاب و نظام و احقاق حق مردمی گام بر می‌دارند. چنین مجموعه خبری انقلابی قابل تقدیر و حمایت همه جانبه است.
در مواردی که ضدانقلاب و تجزیه‌طلبان به میدان آمده بودند تا در زمینه انحراف افکار مردم عمومی اهداف خود را محقق نمایند این مجموعه جهان‌اخبار بود که بدون در نظر گرفتن خطرات احتمالی در وسط میدان جهاد تبیین قرار گرفت و با تحلیل‌های درست سیاسی و بیان نکات مهم و تشریح اهداف دشمنان نقش مهمی در جامعه ایفا نمود.
جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی استان خوزستان ضمن تشکر از زحمات مجموعه خدوم و انقلابی جهان‌اخبار حمایت قاطع خود را از مسیر انقلاب این روزنامه اعلام کرده از همه پرسنل و کارشناسان این مجموعه تشکر می‌نمایم.

والسلام
هوشنگ صالح‌راد
دبیر جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی استان خوزستان
۱۶ دی ماه ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *