بسم الله الرحمن الرحیم
وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّىٰ لَا تَکُونَ فِتْنَهٌ وَیَکُونَ الدِّینُ کُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا یَعْمَلُونَ بَصِیرٌ
🔴 ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با پای خود به جهنم قدم گذاشته.
💢دشمن متجاوز و بی عقل بنا به دستور دیوانه روانی سک زرد قمار باز پا به جهنم گذاشته و با ورود به دریای عمان و نزدیک شدن به آبهای ایران اسلامی در تیررس لشکریان خدا قرار گرفته فرماندهان سنتکام که از قدرت آتش و اقتدار ایران اسلامی تا حدودی مطلع هستند پا در میدانی گذاشتن که نتیجه و حاصل آن نابودی ناو ابراهام لینکلن و کشته شدن سربازان آنها خواهد بود و این نتیجه حماقت و دیوانگی و جنگ طلبی سک زرد قمار باز است که خود چنین سرنوشتی را برای سربازان امریکا ترسیم و رقم زده.
💢در آخرین اظهار نظر وزیر خارجه آمریکا روبینو اعتراف نموده که در منطقه تعداد ۳۰ تا ۴۰ هزار سرباز امریکایی هستند که همگی در تیر رس موشکها و پهبادهای ایران قرار دارنند و این یک واقعیت میدانی است که اگر آمریکا جنایتکار حرکتی انجام دهد همه این سربازان زیر موشکها و پهبادهای ایران اسلامی قرار خواهند کرد و این یک کابوس بزرگی برای آمریکا و سقوط دولت ترامپ را رقم خواهد زد اگر خطایی از آمریکا سر بزند این عملیات محقق خواهد شد چرا که دشمن با پای خود به پشت مرزهای سرزمین ما آمده و خود خواستار چنین جنگی است پس باید نتیجه آن را که برای آمریکا فاجعه خواهد بود را بپذیرد و دولت ترامپ و خود سگ زرد قمار باز ترامپ مسئول چنین مرگ سربازان امریکا خواهد بود.
♻️.اما آنچه که روبینو وزیر خارجه باید بداند اینکه در صورت کوچکترین خطایی از آمریکا لشکریان اسلام در سراسر جهان منافع آمریکا را به آتش خواهند کشید و هر جای جان بخصوص منطقه خاور میانه منافع آمریکا به آتش کشیده خواهد شد این یک نوشته ساده نیست بلکه یک واقعیتی است که اجداد من و عشایر غیور خوزستان و عراق در دو جنگ بزرگ با استکبار و اجنبیها به اثبات رساندن یکی در جنگ جهاد با انگلستان متجاوز و دیگری در جنگ هشت ساله تحمیلی و دیگر در دفاع از حرمین و ادامه آن در حال حاضر دشمن بداند که سرزمین مادری ما محل دفن آنها خواهد شد انشالله
والسلام علیکم و رحمت الله
🖊هوشنگ صالح راد
دبیر جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی استان خوزستان




